RumAttÄlska.se
Logo varumärke IB Laursen

Ljusstake Blockljus Unika

Vacker träljusstake för blockljus som är unik i sitt utseende. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Vacker träljusstake för blockljus som är unik i sitt utseende, tillverkade utav indiskt återvunnet trä som kommer från bl a rivningsmaterial. Det kan finnas sprickor & håligheter i ljusstakarna & ett flertal utav dem har även inslag utav blått. Detta gör dock ljusstakarna än mer unika, charmiga & vackra i sitt utseende.

Mått: 11 x 7 x 55 cm.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898304744
Lev. artikelnummer: 2384-00
Vikt: 2 298 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen