RumAttÄlska.se
Logo varumärke IB Laursen

Taklampa Hessian

Vacker naturfärgad taklampa tillverkad av jute & trä från IB Laursen. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Vacker naturfärgad taklampa tillverkad av jute & trä från IB Laursen. Lampan ger en mjuk & mysig belysning & passar fint tillsammans med golvlampa Hessian som är tillverkad i samma serie. Sockel E27.

Material: Jute & Trä. Mått: W 36 x H 49.5 x L 36 cm

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898319779
Lev. artikelnummer: 3809-14
Vikt: 770 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen