RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Termometer Bättre tider

Termometer Bättre tider är en lite roligare termometer än vanliga, enfärgade och fantasilösa termometrar. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Termometer Bättre tider är en lite roligare termometer än vanliga, enfärgade och fantasilösa termometrar. Med denna termometer blir man garanterat på lite bättre humör varje gång man kollar temperaturen – oavsett vad den visar för temperatur. Den har nämligen en bedårande och färgglad design från märket Derrière La Porte / Dixie och fransk text. Nu är det dock också en termometer som är avsedd för inomhusbruk, så risken att man får någon större överraskning när man kollar temperaturen är liten.

Termometerns mått är 10,5 x 30,5 centimeter, så den är relativt stor och därmed även lätt av läsa av från ett visst avstånd, så det blir även lättare att kolla temperaturen. Materialet är metall.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: P071-M020030
Vikt: 179 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte