RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Servettställ Snacks

Servettställ Snacks från märket Derrière La Porte / Dixie är ett servettställ som är lika behändigt som det är snyggt. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Servettställ Snacks från märket Derrière La Porte / Dixie är ett servettställ som är lika behändigt som det är snyggt. Perfekt för dig som är trött på osmidiga rullar med hushållspapper och vill ha något som är både smidigare och snyggare & framför allt något som man kan ha ståendes framme.

Måtten är 10 x 11 x 13 centimeter, vilket gör att den inte tar upp särskilt mycket plats, men rymmer ändå ett stort antal servetter. Servetter medföljer inte, utan du kan använda dina egna efter tycke och smak. Stället har "fötter" som förhindrar att märken uppstår enkelt i material.

Servetter finns att beställa här.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: P005-M020285
Vikt: 312 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte