RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Medicinskåp Spa de luxe

Medicinskåp från Derrière La Porte / Dixie är ett skåp för förvaring mediciner som har den lekfulla, stilsäkra och snygga design som är märkets signum. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Medicinskåp från Derrière La Porte / Dixie är ett skåp för förvaring mediciner som har den lekfulla, stilsäkra och snygga design som är märkets signum. Skåpet har ett lås som gör att bara den som ska ha åtgång till innehållet kommer åt det, och inte minst att man håller små barn borta på ett säkert vis, vilket är en stor trygghet.

Skåpet är huvudsakligen svart och gjort i stabil och hållbar plåt samt glas. Måtten är 30 x 50 x 18 centimeter, vilket är fullt tillräckligt för normalkonsumenten av mediciner. Hyllplanet är fast monterad. Understa hyllan är 24 cm hög och den översta 23 cm.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: P005-MV10165
Vikt: 3 925 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte