RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Köksvåg Grönsaker grön

Köksvåg grönsaker grön är elegant och stilfull våg som lyckas med konstycket av på en och samma gång vara gammeldags och klassisk och samtidigt kreativ och nyskapande. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Köksvåg grönsaker grön är elegant och stilfull våg som lyckas med konstycket av på en och samma gång vara gammeldags och klassisk och samtidigt kreativ och nyskapande. Hjärnorna bakom detta är märket Derrière La Porte / Dixie, som är specialister på design av bland annat köksredskap och tillbehör. Denna gröna köksvåg i metall och glas kombinerar god funktionalitet och tydlig visning med ett snyggt och charmigt ritat motiv, kompletterat av fransk text. Måtten är 15 x 21 x 25 centimeter, och det är lätt att få plats med vågen på de flesta tänkbara ytor och utrymmen, men givetvis finns det ingen anledning att ställa undan denna tjusiga våg om man inte måste!

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: 65317
Vikt: 1 364 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte