RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Grytlapp Köksruta

Grytlapp köksruta är en stilig grytlapp för matlagning som skyddar mot stark värme från till exempel plåtar, kastruller och grytor. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Grytlapp köksruta är en stilig grytlapp för matlagning som skyddar mot stark värme från till exempel plåtar, kastruller och grytor. Något som alla onekligen behöver, och varför då inte skaffa en som ser bra ut och inte ser tråkig ut om den ligger framme i ditt kök? Denna grytlapp är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie och har mängder av köksrelaterade detaljer i sitt lekfullt och noggrant utformade motiv som även innehåller fransk text.

Storleken är en vanlig grytlappsstorlek, 20 x 20 centimeter, och materialet är vanlig bomull. För matchande köksdetaljer kan man även komplettera med grytvanten i liknande stil från samma märke.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034000493
Lev. artikelnummer: 65324
Vikt: 42 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte