RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Förvarings-/växtlåda

Förvarings-/växtlåda är en käck och elegant låda förvaring av utomhusredskap, trädgårdsredskap, frön eller rent av växter från märket Derrière La Porte / Dixie. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Förvarings-/växtlåda är en käck och elegant låda förvaring av utomhusredskap, trädgårdsredskap, frön eller rent av växter från märket Derrière La Porte / Dixie. Den har liksom märkets många andra produkter en lekfull, kreativ och ambitiöst utformad design, med koppling till det tänkta innehållet. Det är helt enkelt en låda som man kan ha ståendes framme utan att det känns som man stökat ned, utan det blir som en utsmyckning av trädgården.

Boxen är gjord av plasten polypropen, har handtag på sidorna och är lätt att torka av. Den har inget lock, utan är tänkt att vara öppen. Måtten är 36 x 26 x 21 centimeter, vilket gör den rymlig men samtidigt inte otymplig.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: D005-P030160
Vikt: 495 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte