RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Dörrmatta Familjelycka

Dörrmatta Familjelycka är en rolig och gullig entrématta för dig med humor, som ger en varm känsla varje gång man stiger över den. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Dörrmatta Familjelycka är en rolig och gullig entrématta för dig med humor, som ger en varm känsla varje gång man stiger över den. Mattan är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie och avbildar en lycklig familj vid sitt hus, men lekfullt utformade personer och detaljer och spetsar till det med lite fransk text. Mattan kan användas antingen ute eller inne, beroende på var man tycker att den passar allra bäst i just ens eget hus.

Dörrmattan har måtten 72 x 42 x 1,5 centimeter och passar därmed alldeles utmärk vid i princip alla genomgångar. Materialet är naturkokosborst, som hjälper er av bli av med eventuell smuts från skor, och baksidan är gjord i plast i form av PVC.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034007645
Lev. artikelnummer: A034-C050560
Vikt: 1 790 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte