RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Dörrmatta Bästis

Dörrmatta Bästis är en entrématta som är perfekt för dig som är djurvän och vill bli på bättre humör och känna lite värme varje gång du kliver över en ingång. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Dörrmatta Bästis är en entrématta som är perfekt för dig som är djurvän och vill bli på bättre humör och känna lite värme varje gång du kliver över en ingång. Motivet med en oerhört gullig teckning i behagliga färger på en katt och en hund som vilar tillsammans kompletteras av fransk text. Inte minst är detta ett motiv som många barn finner oerhört tilltalande, men givetvis även många vuxna. Designen är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie.

Mattans mått är 72 x 42 x 3 centimeter, vilket gör att den passar vid alla normalstora dörröppningar i hemmen. Materialet är kokos.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: A034-C020880
Vikt: 2 650 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte