RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Diskmedelspump Blå

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Diskmedelspump Blå är en snygg och lekfullt utformad diskmedelspump med design inspirerad av tecknad film med turkosblå färg och textinslag på franska, som är gjord av franska märket Derrière La Porte / Dixie. Pumpen innehåller en behållare för förvaring av diskmedel eller andra flytande vätskor, som enkelt och smidigt går att pumpa fram vid behov. På så vis gör man det enklare att diska samtidigt som diskbänken ser lite roligare och mer inbjudande ut om man köper denna.

Pumpens mått är en diameter på 7,5 centimeter och en höjd på 14,5, vilket gör att den får plats i princip var som helst där man önskar att ha den. Materialet som används är hårdplast i form av Melamin. Det följer inte med något diskmedel vid köp av pumpen, utan du får själv fylla den med det diskmedel du föredrar att använda.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: P001-M010050
Vikt: 114 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte