RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Digital köksvåg Sparris grön

Digital köksvåg är en rolig, snygg och speciell våg från märket Derrière La Porte / Dixie. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Digital köksvåg är en rolig, snygg och speciell våg från märket Derrière La Porte / Dixie. Den har ett skämtsamt motiv som får dig på lite bättre humör varje gång du ser den, oavsett om det råkar vara lite stressigt och hungrigt just då, och den uppskattas inte minst av barnen. Den använder en grön bakgrund och fransk text ihop med detta. Produkten matchar även märkets livsmedelsbehållare, grytlappar/-vantar, kökshandduk och diskställ som finns i vårt sortiment, så det går att skapa ett helt kök som är går i tema med Derrière La Porte / Dixies design. Men man kan givetvis även köpa vågen för sig själv för att man gillar den bäst, eller till någon som man tror uppskattar den.

Vågen är gjord av metall och glas och har måtten 15 x 20 x 1 centimeter, vilket gör att den är smidig att ha liggandes framme och inte tar någon större plats heller vid förvaring.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: 65304
Vikt: 501 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte