RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Besticklåda Färgglatt

Besticklåda färgglatt är som namnet säger en färgglad besticklåda. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Besticklåda färgglatt är som namnet säger en färgglad besticklåda. Den är gjord av det uppskattade märket Derrière La Porte / Dixie och använder en kreativ, snygg och smart design med fransk text. Besticklådan har fyra olika fack, avsedda för stora skedar, gafflar, knivar och små skedar, och en färg för varje fack (röd, gul, grön och rosa).

Den är perfekt för dig som är mån om alla detaljer av inredningen eftersom du vet att det är delarna som skapar helheten. I detta fall är visserligen inte lådan synlig särskilt stor del av tiden, men man använder trots allt besticklådan flera gånger varje dag och att uppgradera den är ett enkelt lyft. Boxens mått är 25,5 x 33 x 5 centimeter och materialet som används är plasten melamin.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: P058-M010250
Vikt: 532 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte