RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Beautybox Rosa

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Beautybox är en behållare speciellt utformad för förvaring av skönhetsattiraljer, så som speglar, borstar, klämmor, band, smink och dylikt, med en mycket elegant men lättsam design från märket Derrière La Porte / Dixie. Motivet med diverse relaterade objekt på en rosa bakgrund kompletteras av fransk text.

Denna burk har ett större fack och tre mindre, så att det går lätt att sortera och hålla reda på sina saker. En annan stor fördel är givetvis att man tack vare utseendet lätt känner igen lådan, och att den ser trevlig ut när den står framme och inte behöver ställas undan så for den inte används. Burken är gjord i plåt och har måtten 21 x 15 x 7 centimeter, så den får enkelt plats på de flesta tänkbara ytor och i många olika utrymmen.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000030375
Lev. artikelnummer: p005-m020925
Vikt: 368 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte