RumAttÄlska.se
Logo varumärke Derriére la porte

Askkopp Club Habana

Askkopp Club Habana är ett riktigt lyxigt och elegant franskt snurraskfat från märket Derrière La Porte / Dixie. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Askkopp Club Habana är ett riktigt lyxigt och elegant franskt snurraskfat från märket Derrière La Porte / Dixie. Med hjälp av snurran kan man få askan att sjunka ner, så att det inte ser tråkigt ut med en massa aska liggandes framme, och lukten minskas. Det är helt enkelt ett lite mer diskret och elegant alternativ, inte minst passande för dig som tycker om att ta en cigarr i en trivsam miljö, då den stilrena designen är inspirerad av kubansk cigarrkultur.

Askkoppen är gjord i metall och har en diameter på nio centimeter och en höjd på tio centimeter, så den är hållbar och får enkelt plats på lämpliga ytor.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034006372
Lev. artikelnummer: P011-M020020
Vikt: 143 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte