RumAttÄlska.se
Logo varumärke Chili Klaus

Chili Klaus Adventskalender - Jingle Balls 2021

En adventskalender för vuxna som tål lite hetta eller till de som vill utmana sina smaklökar. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Adventskalender Jingle Balls innehåller 25 stycken luckor med överraskningar, allt från vingummi, lakrits, hårda karameller, & chokladkulor smaksatta med chili.
Med en Wind Force scale på 1-15 kommer man få känna på allt från en mild behaglig chilismak till jordens undergång. Nr. 15 innehåller t ex. chilipulver från Carolina Reaper – världens starkaste chili.

Nyhet för 2021 - Nya sötsaker med 4 olika chilistyrkor,
Det finns även en extralucka på adventskalendern som kan öppnas på nyårsafton, här finner man något riktigt starkt som utmanar smaklökarna.

Dyker det upp en lucka märkt med en döskalle - då kan det vara bra att ha något mildrande i närheten, kanske ett glas mjölk, vitt bröd & gärna en vuxen i närheten....

Gör dig beredd på en julkalender utöver det vanliga, en kalender som sprider hetta under kalla & kyliga december 1-24 samt en extra lucka till nyårsafton. En kalender som får pulsen att stegras, kroppen att svettas & ögonen att tåras.....
En ätbar kalender som även blir en underhållande utmaning.

OBS - denna julkalender är för vuxna & ungdomar.

Limited Edition.

Innehåller gluten. Kan innehålla spår av nötter,

Mått: 38 x 36 x 5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Chili Klaus
Lev. artikelnummer: 20130
Vikt: 840 g

Om varumärket

Överraska en chilitokig du gillar med den ultimata Chili Klaus-gåvan! Chili Klaus är kanske mest känd för sina Youtube-filmer där han intervjuar olika kända personer samtidigt som de äter chili med tillsammans. Chili Klaus har gett ut ett eget sortiment med olika chiliprodukter i olika styrkor.

Logo varumärke Chili Klaus