RumAttÄlska.se
Logo varumärke Chili Klaus

Chili Klaus Adventskalender - Jingle Balls

En adventskalender för vuxna som tål lite hetta eller till de som vill utmana sina smaklökar. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Adventskalender Jingle Balls innehåller 25 stycken luckor med överraskningar, allt från vingummi, lakrits, hårda karameller, & chokladkulor smaksatta med chili.
Med en Wind Force scale på 1-15 kommer man få känna på allt från en mild behaglig chilismak till jordens undergång. Nr. 15 innehåller t ex. chilipulver från Carolina Reaper – världens starkaste chili.

Dyker det upp en lucka märkt med en döskalle - då kan det vara bra att ha något mildrande i närheten, kanske ett glas mjölk, vitt bröd & gärna en vuxen i närheten....

Gör dig beredd på en julkalender utöver det vanliga, en kalender som sprider hetta under kalla & kyliga december 1-24 samt en extra lucka till nyårsafton. En kalender som får pulsen att stegras, kroppen att svettas & ögonen att tåras.....
En ätbar kalender som även blir en underhållande utmaning.

OBS - denna julkalender är för vuxna & ungdomar.

Limited Edition.

Innehåller gluten. Kan innehålla spår av nötter,

Mått: 38 x 36 x 5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Chili Klaus
EAN: 5704727031280
Lev. artikelnummer: 20124
Vikt: 733 g

Om varumärket

Överraska en chilitokig du gillar med den ultimata Chili Klaus-gåvan! Chili Klaus är kanske mest känd för sina Youtube-filmer där han intervjuar olika kända personer samtidigt som de äter chili med tillsammans. Chili Klaus har gett ut ett eget sortiment med olika chiliprodukter i olika styrkor.

Logo varumärke Chili Klaus