RumAttÄlska.se
Ugnsform Stengods Grön Rice Ugnsformar

Rice

RICE är ett danskt inredningsmärke känt för färgstark melamin, handgjorda korgar och härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

28%
Skål Santa Baby Print Rice Skålar att äta ur tilltugg Såskannor/Vispskål servering Matlådor Förvaring av lunch/mat

Skål Santa Baby Print

79:- 109:-
58%
Snöglob Xmas Car Rice Snöglobar

Snöglob Xmas Car

79:- 189:-
15%
Bordslampa Struts Rosa Rice Lampor Taklampor Golvlampor Bordslampor LED-lampor Ledlampor Fönsterlampor

Bordslampa Struts Rosa

1159:- 1369:-
31%
Skärbräda 3-Pack Rice Skärbrädor

Skärbräda 3-Pack

219:- 319:-
16%
Dessertgaffel Set/4 Guld Rice Bestick Sked Kniv (att äta med) Gaffel

Dessertgaffel Set/4 Guld

109:- 129:-
15%
Väggljusstake Grön Rice Ljusstakar Adventsstakar Ljushållare Ljushyllor

Väggljusstake Grön

349:- 409:-
18%
Skål Stripes Print Rice Skålar att äta ur tilltugg Såskannor/Vispskål servering Matlådor Förvaring av lunch/mat Lunchboxar

Skål Stripes Print

89:- 109:-

RICE är ett danskt interiör- och tillbehörsföretag känt för färgglad melamin, handgjorda korgar, vackra förvaringsprodukter för vardagsrum, kök, barnrum - Ja, för hela huset. Allt i vackra färger och allt du behöver för din vardag.

RICE-universum är fullt av sprudlande produkter - funky men jordnära och superpraktiska. Designen är modern, skapad med en lekfull anda och fokuserad på de små detaljerna. Orden "Fun", "Funkiness" och "Functional" är fröna till vad RICE står för.

Ett färgglatt uppdrag

RICE önskan är att färga världen lyckligare och få färg in i ditt hem. Uppdraget är att lägga till det extra till det vanliga - måla varje dag med penseldrag av färg och kul, oavsett om du lagar mat, städar eller bara kopplar av hemma. RICE är inte rädda för att vara unika och älskar att lägga till den där extra tvisten.

Ansvar för miljö och människor

RICE-universum handlar om "kul, funkiness & funktionalitet!" - Och RICE arbetar också med hjärtat med att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer för hantering av sådan produktion. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Det är en del av RICE: s uppdrag att arbeta med hjärtat och lägga till något extra till andra - i bokstavlig mening. Socialt ansvar är en del av RICE-DNA - Att tro på en bättre värld och arbeta för att göra en skillnad - ett fokus som har varit med från början av RICE historia.