RumAttÄlska.se
Rice

Rice

RICE är ett danskt inredningsmärke känt för färgstark melamin, handgjorda korgar och härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

Broderad Brödkorg Rice Brödboxar/brödkorgar

Broderad Brödkorg

119:- 199:-
Dragbar Kylväska Rice Kylboxar Kylväskor

Dragbar Kylväska

399:- 599:-
Kylklamp - Fruits Rice Kylboxar Kylväskor

Kylklamp - Fruits

Från 15:- 29:-
Skål Red Kiss Rice Skålar att äta ur tilltugg Såskannor/Vispskål servering Matlådor Förvaring av lunch/mat Lunchboxar

Skål Red Kiss

49:- 69:-
Salladsskål Dots Rice Skålar att äta ur tilltugg Såskannor/Vispskål Skål servering Matlådor Förvaring av lunch/mat Lunchboxar

Salladsskål Dots

229:- 309:-
Raffiakorg Blå Rice Förvaringslådor och korgar Boxar Förvaringsboxar Porslinsboxar Trälådor Smyckesboxar i porslin Förvaringsbrickor Murstensformar Arkivboxar

Raffiakorg Blå

229:- 309:-

RICE är ett danskt interiör- och tillbehörsföretag känt för färgglad melamin, handgjorda korgar, vackra förvaringsprodukter för vardagsrum, kök, barnrum - Ja, för hela huset. Allt i vackra färger och allt du behöver för din vardag.

RICE-universum är fullt av sprudlande produkter - funky men jordnära och superpraktiska. Designen är modern, skapad med en lekfull anda och fokuserad på de små detaljerna. Orden "Fun", "Funkiness" och "Functional" är fröna till vad RICE står för.

Ett färgglatt uppdrag

RICE önskan är att färga världen lyckligare och få färg in i ditt hem. Uppdraget är att lägga till det extra till det vanliga - måla varje dag med penseldrag av färg och kul, oavsett om du lagar mat, städar eller bara kopplar av hemma. RICE är inte rädda för att vara unika och älskar att lägga till den där extra tvisten.

Ansvar för miljö och människor

RICE-universum handlar om "kul, funkiness & funktionalitet!" - Och RICE arbetar också med hjärtat med att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer för hantering av sådan produktion. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Det är en del av RICE: s uppdrag att arbeta med hjärtat och lägga till något extra till andra - i bokstavlig mening. Socialt ansvar är en del av RICE-DNA - Att tro på en bättre värld och arbeta för att göra en skillnad - ett fokus som har varit med från början av RICE historia.