RumAttÄlska.se

Tröstisar Gosedjursplåster 5-pack

5 stycken förpackningar "Tröstisar Gosedjursplåster". Perfekt om du vill ge bort till nära och kära. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

5 stycken förpackningar "Tröstisar Gosedjursplåster". Perfekt om du vill ge bort till nära och kära.

Tröstisar Gosedjursplåster är en liten vän som tröstar och lugnar barn när de är rädda eller oroliga.

Gosedjursplåster från Tröstisar är unika, det finns inga andra plåster i världen som har en mjuk gosig yta att klappa på när du är rädd eller ledsen!

Det finns en massa tillfällen då Tröstisen hjälper. Om du är rädd eller orolig, kanske hos tandläkaren eller doktorn. Eller om du längtar efter pappa redan innan han har lämnat dig på dagis. Eller om du har skadat dig såklart! Om det är ett sår så sätter du först på ett plåster på såret, sedan en Tröstis ovanpå. Klappa försiktigt på din Tröstis så blir både du och ditt lilla sår tryggare.

Du kan använda Tröstisar enbart som de är eller tillsammans med de plåster som medföljer för att skydda sår. Tröstisen kan också användas innan barnet blir oroligt eller rädd, så blir de lite lugnare och tryggare när de klappar och gosar med sin Tröstis!

Både Tröstisar och plåster ska appliceras på torr och ren hud. Plåstret skyddar sår mot smuts och ska alltid appliceras närmast såret och Tröstisen ovanpå plåstret. Du kan även använda både Tröstisar och plåster var för sig vid behov.
Placera aldrig en Tröstis direkt på ett öppet sår. Byt både plåster och Tröstis dagligen och rengör eventuella sår om det blir fuktigt eller smutsigt.

Magdalena Graaf skriver om Tröstisar i sin blogg.

Hemsida för Tröstisar: www.trostisar.com.

Förpackningen innehåller 6 Tröstisar och 10 st vanliga plåster som kan användas under Tröstisen eller separat vid behov!

Egenskaper

Varumärke: Tröstisar
Vikt: 0 g