RumAttÄlska.se

Svälja-Lätt-Tablett 10-Pack

Nu har det äntligen kommit en produkt som underlättar för barn då det är dags för medicin & andra tabletter. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Nu har det äntligen kommit en produkt som underlättar för barn då det är dags för medicin & andra tabletter. Förpackningen innehåller även en överraskning i form av ett gosedjursplåster.

Svälja-lätt-tablett förser tabletter med ett överdrag som gör tabletter lättare att svälja och ger dem en godare smak. Överdraget blir halt i munnen och innehåller salivstimulerande ämnen vilket tillsammans gör tabletter lättare att svälja. Drageringen kamouflerar även tablettens smak och ger den en god smak av frukt. Genom att ge tablett istället för flytande läkemedel får barnet i sig rätt dosering. Från ca: 3-4 års ålder kan oftast barn svälja tabletter. I varje förpackning finns en liten överaskning i form av 1 stycken Gosedjursplåster.

Lätt som en plätt!

Tryck tabletten genom öppningen. Fortsätt att trycka tills hela tabletten blivit dragerad. Vänta därefter i fem sekunder. Vrid tabletten två varv utan att dra. Avlägsna tabletten med ett ryck. Svälj tabletten med rekommenderad mängd vatten.

Drageringen löses upp snabbt efter att tabletten har svalts och den innehåller endast livsmedelsklassade ingredienser som inte är kända för att interagera med läkemedel. Varje applikator (10 st per karta) kan användas för att dragera två små eller en stor tablett. Om endast en tablett skall tas per tillfälle skall en ny applikator användas för varje dragering. Svälj dragerad tablett tillsammans med rekommenderad mängd vatten kort efter drageringen. En liten överaskning i form av ett Gosedjursplåster medföljer i varje förpackning.

Svälja-lätt-tablett kan användas för tabletter och kapslar av olika form och typ som skall sväljas, även för delade tabletter. För bästa resultat använd Svälja-lätt-tablett i rumstemperatur (18-25?C). När en applikator har använts kan den rivas av från kartan.

Egenskaper

Varumärke: Tröstisar
Lev. artikelnummer: TRO017
Vikt: 20 g