RumAttÄlska.se
Logo varumärke SuperBalloon

Luftballong Benvit/Grå Medium

Magiskt vacker luftballong med korg inkl ballast, en fin inredningsdetalj i barnrummet som finns i en mängd färger. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Magiskt vacker luftballong med korg, en fin inredningsdetalj i barnrummet som finns i en mängd olika färger & storlekar.
Denna luftballong är i storlek Medium & har ett mått på 33 x 20 cm.

Luftballongen är en vacker inredningsdetalj i barnrum men även för övriga rum. Häng en & en eller tillsammans i grupp i rummet, kan även hängas i ett hörn eller vid fönster. En otroligt uppskattad present både att ge & få.

Ballongen är tillverkad av polyester på dess utsida, latex på insidan samt korgen av färgat trä. Ballongen hängs upp med medföljande transparent tråd samt självhäftande plastkrok.

Produkten levereras ouppblåst i förpackning och pumpas upp för hand med en vanlig cykel/fotbollspump. Vi säljer pump som tillbehör, se länk nedan. Ballongen kan även tömmas på luft om man önskar lägga undan den. Vid pumpning - placera pumpen försiktigt ovanpå ballongen och pumpa upp den tills den är full - Var dock försiktig så att inte ballongen blir överfylld.

Luftballongen är INTE en leksak - Den är endast till för dekorativ användning och måste förvaras utom räckhåll för små barn.

Mått: 33 x 20 cm.

Tillbehör: Pump till luftballong

Egenskaper

Varumärke: SuperBalloon
Lev. artikelnummer: SB723/20
Vikt: 230 g