RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Shoppingväska Raffia Flower Embroidery Medium

Vacker shopping/förvaringsväska i en härligt färgsprakande plommonrosa nyans med flätade handtag, handbroderade blommor samt läderdetaljer. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Shopping/förvaringsväska i en härligt färgsprakande plommonrosa nyans med flätade handtag, handbroderade blommor samt läderdetaljer. Tillverkad för hand i Madagaskar utav raffiafiber som är ett naturmaterial. Väskan passar fint både som shoppingväska, till förvaring i hemmet eller som badväska. Inuti väskan finns en liten innerficka som försluts med dragkedja.

Då raffia är ett naturmaterial så kan en viss blekning uppstå om väskan placeras i direkt solljus.

Material: Raffia. Mått: 34 x 30 x 43 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315185584
Lev. artikelnummer: BGLEA-MFLO
Vikt: 306 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice