RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Raffiaväska Great Britain

Snygg väska i i naturfärgad raffia med Englands flagga som motiv från Rice. Finns i 2 olika storlekar. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Snygg väska i i naturfärgad raffia med Englands flagga som motiv från Rice. Finns i 2 olika storlekar. Passar fint att använda som picknickväska, strandväska, shoppingväska eller bara som en snygg förvaringsväska. Absolut en av vårens/sommarens snyggaste väskor. Mått: 32 x 18 x 28,5 cm (inkl handtag ca 45.5 cm) 36 x 21 x 33 cm (inkl handtag ca 48,5 cm)

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BGLEA-2ZGB

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice