RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Barnväskor - Set om 3

Små res/leksaksväskor till barnen, levereras i set om 3 stycken. Förvaring till leksaker, resegodis & annat smått & gott. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Små res/leksaksväskor till barnen, levereras i set om 3 stycken. Förvaring till leksaker, resegodis & annat smått & gott. Även fina att använda som inredningsdetalj i barnrummet. Material: Hård papp, cardboard.

Mått: 30 x 20 x 9 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BGSUI-3ZBG
Vikt: 739 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice