RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Tårt & Kakfat Ljusblå

Tårt & kakfat i en härligt vacker ljusblå färg. Fatet går enkelt att plocka isär för smidig förvaring då det ej används. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Tårt & kakfat i en härligt vacker ljusblå färg. Fatet går enkelt att plocka isär för smidig förvaring då det ej används. Passar även bra att använda som fat till plockmat mm på kalas & fester för att få en vacker och färgglad dukning.

Mått: 11 x 35 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: MECAK-SHIXC
Vikt: 889 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice