RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Snöglob Xmas Santa

Snöglob med guldfärgad fot samt dekorativ tomte, en fin detalj till jul. Från Rice. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

När julen närmar sig och vintermagin börjar sprida sig, vad kan vara mer förtrollande än en vacker snöglob med en lyxigt guldfärgad fot. I mitten av denna glittrande snöglob finner du en charmig dekorativ tomte. Varje gång du vänder på globen, omsluts tomten av ett virvlande snöfall. Den guldfärgade foten tillför en touch av lyx och elegans.

Material: Metall & glas. Mått: 14.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315246025
Lev. artikelnummer: SNGLO-SANTA
Vikt: 434 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice