RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Skålar Melamin 3-Pack

Praktiska och snygga skålar i set om 3. Skålarna kan placeras i varandra när de inte används vilket sparar plats i skåp. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Praktiska och snygga skålar i set om 3. Skålarna kan placeras i varandra när de inte används vilket sparar plats i skåp. Skårade lock så skålarna står stadigt på varandra om de är fyllda. Skålarnas lock är även lufttäta vilket underlättar förvaring av mat i kylskåp mm.

Tål maskindisk men inte micro. Godkända för livsmedel.

Material: Melamin. Mått: 10.7 x 21.9 x 21.9 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315189360
Lev. artikelnummer: MELBW-3ZLETS1
Vikt: 922 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice