RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Skålar Melamin 3-Pack

Praktiska och snygga skålar i set om 3. Skålarna kan placeras i varandra när de inte används vilket sparar plats i skåp. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Praktiska och snygga skålar i set om 3. Skålarna kan placeras i varandra när de inte används vilket sparar plats i skåp. Lufttäta lock vilket underlättar förvaring av mat i kylskåp mm.

Tål maskindisk men inte micro. Godkända för livsmedel. Material: Melamin.

Mått:
Ø 23 x 8.5 cm, rymmer ca 2,65 l.
Ø 19,5 x 8 cm, rymmer ca 1,70 l.
Ø 16 x 7 cm, rymmer ca 0,95 l.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315189452
Lev. artikelnummer: MELBW-3ZSTSELFL
Vikt: 1 041 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice