RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Skål Pink Art Print

Djup skål i slitstark melamin. Användbart både i hemmet och på picknicken. Kan användas till bl a flingor & desserter. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Skål i slitstark melamin, användbart både i hemmet och på picknicken. Kan användas till flingor, desserter, snacks & dip mm. Finns i flera olika varianter & färger som tallrikar, muggar, små skålar & lattemuggar. Alla fina att mixa & matcha tillsammans.

Design: Joëlle Wehkamp.

Kan diskas i diskmaskin men ska inte användas i micro.

Material: Melamin. Mått: Ø 15 cm x 7,5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315193404
Lev. artikelnummer: MELBW-ARTI
Vikt: 171 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice