RumAttÄlska.se
39%
Logo varumärke Rice

Skål Keramik - Flower Design Soft Sand

Skål med vackra blomsterdetaljer, finns även i tallrik, assiett, desserttallrik & kopp fina att matcha tillsammans. Läs mer

139:- 229:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Skål med präglad yta dekorerad med vackra blomsterdetaljer, finns även i tallrik, assiett, desserttallrik & kopp fina att matcha tillsammans.

Då produkten är tillverkad & målad för hand kan det förekomma skillnader i färg, form & utseende. Varje produkt är unik i sitt utförande & kan bära spår av små märken eller färgavvikelser från bild.

Material: Keramik. Mått: 10 x Ø 14.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315248029
Lev. artikelnummer: CEBWL-EMSS
Vikt: 500 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice