RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Keramikskål Aqua

Keramikskål med vackert diamantmotiv i präglad form. En fin detalj till det dukade bordet. Läs mer

159:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.

Vi har 1 st av denna produkt med felaktigheter som du kan köpa till lägre pris:

Beskrivning

Keramikskål med vackert diamantmotiv i präglad form. En fin detalj till det dukade bordet. Skålen kan användas i ugnen, max 240 grader, den kan även ställas i frysen. Tål maskindisk.

Då skålen är handmålad & därefter glaserad kan det förekomma små hål i glaseringen vilket är en naturlig del av produkten. Det kan även uppstå små sprickor på keramikens yta, detta uppstår då lera är ett levande material & gör varje produkt unik.

Material: Keramik. Mått: 10 x Ø 14.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315229820
Lev. artikelnummer: CEBWL-AQ
Vikt: 362 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice