RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Food Box Lace Print

Matlåda - To Go - med handtag i en snygg design. Till en festlig middag med thaimat eller kanske till barnkalaset för servering av popcorn eller godis. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Matlåda - To Go - med handtag i en snygg design. Till en festlig middag med thaimat eller kanske till barnkalaset för servering av popcorn eller godis. Förpackningen innehåller 6 stycken matlådor. Mått: 9 x 7 x 8 cm, Rymmer ca 450 gram (16oz)

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: FBOX-MLACE
Vikt: 113 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice