RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Dipping Bowls - Stay Outstanding

Små dip-skålar som är handmålade & glaserade i 9 olika färger och som med tiden får en lite sliten finish vilket gör att de blir ännu mer vackra. Tillverkade i Italien. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Små dip-skålar som är handmålade & glaserade i 9 olika färger och som med tiden får en lite sliten finish vilket gör att de blir ännu mer vackra. Tillverkade i Italien. Skålarna kan diskas i diskmaskin. Då dessa skålar tillverkas & målas förhand så kan det uppstå variationer i färg samt utseende.

Mått: 6 x 9 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: CEDBW-XC15

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice