RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Skärbräda Marmor Green Stripes

Skärbräda i marmor med gröna ränder, kan användas både till matlagningen men även som ett vackert serveringsfat. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Skärbräda i marmor med gröna ränder, kan användas både till matlagningen men även som ett vackert serveringsfat till kex & goda ostar. Blir även en fin detalj i köket som fat till olja, vinäger & färska kryddor.

Material: Marmor. Mått: 35,5 x 20 x 1.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315227703
Lev. artikelnummer: MACHO-G
Vikt: 2 223 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice