RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Prydnadskudde Enhörning

Det sötaste gosedjuret, format som en magisk enhörning med en ljusrosa balettkjol, rosa man och fina gulddetaljer. Läs mer

309:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Det sötaste gosedjuret, format som en magisk enhörning med en ljusrosa balettkjol, rosa man och fina gulddetaljer! Gosedjuret är stickat i bomull, vilket gör det supermjukt – perfekt både som en kramvän och som leksak för många timmars rolig lek!

Enhörningen är fylld med polyesterfiber.

Material: Bomull. Mått: 28 x 12 cm

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315258653
Lev. artikelnummer: KITOY-PTUNI
Vikt: 225 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice