RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Prydnadskudde Dinoasurie

Det coolaste gröna gosedjuret formad som en vänlig dinosaurie med orange taggar längs hela ryggen ända till svansen. Läs mer

309:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Det coolaste gröna gosedjuret formad som en vänlig dinosaurie med orange taggar längs hela ryggen ända till svansen! Gosedjuret är stickat i bomull, vilket gör det extra mjukt – perfekt både som kramkompis och som leksak för många timmars rolig lek.

Material: Bomull. Mått: 26.5 x 15 x 57 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315258660
Lev. artikelnummer: KITOY-PTDIN
Vikt: 214 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice