RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Brödkavel Silikon Junior

Liten brödkavel i silikon med trähandtag för de små. Finns i 2 olika färger, rosa & ljusblå. Passar fint både till bakning & matlagning. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Liten brödkavel i silikon med trähandtag för de små. Finns i 2 olika färger, rosa & blå. Passar fint både till bakning & matlagning. För att brödkavels ska hålla länge så rekommenderas handdisk.

Material: Silikon & trä. Mått: 30,5 x Ø 4.3 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315182606
Lev. artikelnummer: BAROL-SKXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice