RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Mail A Bouquet - Wild Flowers

Skicka detta kuvert innehållande härliga blomsterfrön till en vän eller någon annan som behöver muntras upp. På baksidan finns plats att skriva namn & adress. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Skicka detta kuvert innehållande härliga blomsterfrön till en vän eller någon annan som behöver muntras upp. På baksidan finns plats att skriva namn & adress. Garanterat en uppskattad present att få via post.

Mått: 13 x 8 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: OUFLO-XC
Vikt: 5 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice