RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Tvättkorg Soft Pink

Tvättkorg/förvaringsbox i en härligt mjuk ljusrosa färg. Tvättkorgen som är tillverkad för hand i tålig plast samt bambu finns i 2 olika storlekar. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Tvättkorg/förvaringsbox i en härligt mjuk ljusrosa färg. Tvättkorgen som är tillverkad för hand i tålig plast samt bambu finns i 2 olika storlekar. Finns även i vit färg i samma serie.

Mått:
Mellan: 30 x 28 x 34,5 cm.
Stor: 31 x 34 x 42 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BSPST-2ZSI

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice