RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Leksakskorg Polar Theme M

Huslådan som är handgjord av färgglad bast är både praktisk och samtidigt underbart söt till leksaker men fungerar även som hallförvaring till vantar & mössor. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Huslådan som är handgjord av färgglad bast är både praktisk och samtidigt underbart söt till leksaker men fungerar även som hallförvaring till vantar & mössor. Går även att vika ihop den om man vill spara plats. Taket är öppningsbart och fästes fast med små hakar. Korgarna har flätade handtag på sidorna och lekfullt broderade detaljer. Om huset blir konstant utsatt för solljus kan en viss blekning uppstå.

Mått: 38 x 30 x 42 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BSHOU-MPOL
Vikt: 945 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice