RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Förvaringskorgar - Grey & Green

Snygga förvaringskorgar, grå med silvertrådar samt en mjuk grön färg upptill, som passar bra i de allra flesta rum. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Snygga förvaringskorgar, grå med silvertrådar samt en mjuk grön färg upptill, som passar bra i de allra flesta rum. Toaletten för förvaring av toarullar, barnrummet för förvaring av de mindre leksakerna, vardagsrummet för garn eller tidningar. Även fin att använda som modell större blomkruka (tänk dock på att lägga plast eller liknande i botten). Korgarna har handtag på vardera sida så man enkelt kan förflytta dem.

Mått:

27 x Ø 35 cm
35 x Ø 36 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BSROP-2ZRGRG

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice