RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Förvaringskorg Lavender House Design S

Vacker förvaringslåda i en härligt rosa nyans från danska Rice. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Vacker förvaringslåda i en härligt rosa nyans från danska Rice. Förvaringslådan som är handgjord av bast är både praktisk och samtidigt underbart söt till leksaker, tidningar, tyger & garn mm. Taket är öppningsbart och fästes fast med små hakar. Förvaringslådan går att vika ihop och tar därmed minimalt med utrymme då den inte används.

Mått: 40 x 25 x 31 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BSHOU-SGLA
Vikt: 1 000 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice