RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Förvaringskorg Soft Lavender

Förvaringskorg i raffiafiber med flätade handtag, finns i flera olika varianter & färger. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Förvaringskorg i raffiafiber med flätade handtag, finns i flera olika varianter & passar perfekt att stappla in i bl a Ikeas bokhylla Kallax. Förvaringskorgen med sin vackra ljuslila färg kan användas i hemmets alla rum & blir förutom en bra förvaring även en fin inredningsdetalj.

Material: Raffia. Mått: 25 x 30 x 30 cm.

Då raffiafiber är ett naturmaterial och dessa färgas för hand så kan färgerna skilja litegrann från korg till korg. Viss blekning kan uppstå om korgen placeras i direkt solljus.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315189629
Lev. artikelnummer: BSRAT-30SLA
Vikt: 1 227 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice