RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Förvaringskorg Pink Jungle Theme

Charmig förvaringslåda/förvaringshus med djungeltema från danska Rice, finns i 3 olika storlekar. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Charmig förvaringslåda/förvaringshus med utseende av ett sött hus med djungeltema från danska Rice. Huslådan som är handgjord av färgglad bast är både praktisk och samtidigt underbart söt till leksaker. Taket är öppningsbart och fästes fast med små hakar. Korgarna har flätade handtag på sidorna och lekfullt broderade detaljer. Finns i 3 olika storlekar.

Förvaringskorgen kan ha en viss variation i färg & utseende då den tillverkas förhand av familjer i Madagaskar. Därmed är varje förvaringskorg unik i sitt utförande. Om huset blir konstant utsatt för solljus kan en viss blekning uppstå.

Mått:

Small 36 x 32 x 23 cm.
Medium 44 x 37 x 27 cm.
Large 54 x 34 x 44 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315195590
Lev. artikelnummer: BSHOU-3ZJUNI

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice