RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Förvaringskorg Björn

Förvaringskorg som är handgjord i Madagaskar av naturmaterialet raffia, perfekt att använda till barnens leksaker mm. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Förvaringskorg som är handgjord i Madagaskar av naturmaterialet raffia, perfekt att använda till barnens leksaker i barnrummet, i vardagsrummet till bl a plädar eller som kruka till gröna växter.

Vid användning som kruka bör förvaringskorgen plastas invändigt alt användas tillsammans med en kruka som håller upp vattnet då korgen ej är vattentät.

Material: Raffia. Mått: 31 x 50 x 31 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315202564
Lev. artikelnummer: BSANI-BEAR
Vikt: 954 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice