RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Barnväska Circus Theme

Cool väska med cirkustema där man kan packa ned sina favoritleksaker & gosedjur när det är dags för övernattning. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Cool väska med cirkustema där man kan packa ned sina favoritleksaker och gosedjur när det är dags för övernattning eller resa. Väskan kan även användas i barnrummet som leksaksförvaring. Finns i 2 stycken olika storlekar & är en miniversion av den populära förvaringshus-serien Circus. Material: Raffia. Mått: 25 x 23 x 17 cm - Large 20 x 19 x 14 cm - Small

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315178593
Lev. artikelnummer: KIBAG-2ZCIR

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice