RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Barnväska Circus Theme

Cool väska med cirkustema där man kan packa ned sina favoritleksaker & gosedjur när det är dags för övernattning. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Cool väska med cirkustema där man kan packa ned sina favoritleksaker och gosedjur när det är dags för övernattning eller resa. Väskan kan även användas i barnrummet som leksaksförvaring. Finns i 2 stycken olika storlekar & är en miniversion av den populära förvaringshus-serien Circus. Material: Raffia. Mått: 25 x 23 x 17 cm - Large 20 x 19 x 14 cm - Small

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315178593
Lev. artikelnummer: KIBAG-2ZCIR

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice