RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Raffia Korg Pom Pom

Vacker korg med pom poms, tillverkad i raffia som är ett naturmaterial. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Vacker korg med pom poms, tillverkad i raffia som är ett naturmaterial. Korgen har läderhandtag och passar fint både som en inredningsdetalj med plats till förvaring eller som en lite större shoppingväska. Korgen är delvis vikbar så vill man ha den i en lägre variant så viker man enkelt ned överdelen utav väskan. Mått: 29 x 28 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BGBAG-MNP
Vikt: 310 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice