RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Handbroderad Brödkorg Simply Yes

Brödkorg som finns i 2 olika utföranden, kan användas som brödkorg, smyckeskorg eller förvara nycklar och annat. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Handbroderad brödkorg som finns i 2 olika utföranden, kan användas som brödkorg, smyckeskorg eller varför inte förvara nycklar och annat som man har liggandes framme. Korgarna är tillverkade av raffiafiber som kommer från palmblad från Madagaskar.

Material: Raffia. Mått: 4,5 x Ø 29 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315183252
Lev. artikelnummer: BSBRE-YESXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice