RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Brödkorg Oval

Förvara ditt bröd i någon av dessa 3 ovala brödformar som är tillverkade i tålig plast. Smidiga att skölja & torka av. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Förvara ditt bröd i någon av dessa 3 ovala brödformar som är tillverkade i tålig plast. Smidiga att skölja & torka av. Om man vill ha en av varje så staplas de enkelt i varandra & tar då inte så stor plats. En härligt färgglad brödkorg som passar både till köksbordet där hemma som till campingbordet på semestern. Mått: 36 x 29 x 11,5 cm - Mint 32 x 24 x 10 cm - Korall 24 x 16 x 8 cm - Grön

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BSBRE-3ZXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice