RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Sittbänk Petrol

Underbar sittbänk i sammet/plysch i färgen petrol med rosa lejontassar. Skapar ett härligt rum med färglada kontraster & detaljer. Mått: 42 x 101 x 38 cm. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Underbar sittbänk i sammet/plysch i färgen petrol med rosa lejontassar. Skapar ett härligt rum med färglada kontraster & detaljer.

Mått: 42 x 101 x 38 cm.

Material på möblerna:

Fötterna som är av ekträ är målade med akrylfärg från Beckers.

Innanmätet är framställt av furuträ och spånplattor. Fyllningen är VP25, 18 kg skum på ryggen och armstöden, HR 37 kg. Skum och fiberfyllnad på sidostyckena.

Textilen på möblerna är microfiber med nanoförsegling.

Rengöring av tyget vid fläckar & dylikt:

a ) Torka upp det som är möjligt med hushållspapper.
b ) Använd därefter varmt vatten med såpa utan färgmedel
c ) Avlägsna fläcken genom att gnugga på stället i runda cirklar med en borste eller trasa. Var noggrann att alltid borsta in mot fläcken så den inte sprider sig & blir större.
d ) Torka upp så det blir torrt med en ren trasa.
e ) Borsta därefter tyget så ludden reser sig.

OBS: Denna sittbänk är beställningsvara och levereras inom ca 1-6 veckor.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: FURN-POUFPE
Vikt: 9 000 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice